Een danstas met stijl

Danstas Reperto

Dansers zijn hip en hebben een oog voor stijl en detail. Een danser met een grote logge sporttas doet dan vaak ook af en ziet er wat vreemd uit. Maar zijn er dan geen stijlvolle danstassen?

Gelukkig wel want bij een danser hoort een danstas en geen sport tas.
Repetto geeft gelukkig het goede voorbeeld. Als bekend fashion en dansmerk zijn ze niet alleen groot in de fashion ballerina schoenen maar ook in de danstassen.

Met de tote danstas van Reppeto hoef je jezelf niet meer te schamen voor die lelijke sporttas.
En kan je voortaan in stijl naar de dansles of naar school. De danstas is een uniek model omdat je de tas binnenstebuiten kan draaien! je kan hm dus in 2 verschillende kleuren gebruiken. De danstas ziet er chic en elegant uit en is precies wat we mogen verwachten van dit modemerk. Je hebt een mooi breed zijvak  aan de binnen of buiten zijde van de tas en met de stevige linten die je doen laten denken aan het spitzen lint kan je met een mooie strik de tas sluiten. De tas is gemaakt van een combinatie nylon waardoor je de tas gemakkelijk schoon kan houden.

De danstas is lekker ruim en zeker niet te klein voor je dagelijkse dans benodigdheden. Ook geïnspireerd door deze tas? klik dan hier om hm in de webwinkel te bekijken.

Share this post

Leave a Reply