Onze missie en visie

De Danstheater winkel.

Waar dans en lifestyle samen komt door Hip Hop, Ballet, Jazz, Salsa, Ballroom, Tap. En dat is logisch want dansen zit in ons bloed. Het is onze taak en passie om uit respect voor de danser deze te helpen bij het bereiken van hun doel. We zijn geen verkopers of handelaren maar doen simpelweg ons best om, met onze dansproducten en deskundig advies,  jou als danser te laten stralen. We zijn dan ook trots om samen met jou als danser in de danswereld te mogen werken.

Geschiedenis

Het begon met een gezonde dosis passie voor dans.
In 2011 opende danser Rob van de Geijn de Danstheaterwinkel aan Molenstraat 102 te Roosendaal.
Dit deed hij met een helder doel voor ogen. Jou als danser te helpen bij het behalen van je doelen. Door de krimpende binnenstad in de gemeente Roosendaal moet de danswinkel verhuizen naar een nieuwe locatie. in Jan 2019 opent de Danstheater winkel op de nieuwe locatie aan de Oliemolen 124a te Roosendaal.

Missie

Het is onze missie jou als danser te helpen bij het bereiken van je doel, doormiddel van ons deskundig advies en de dansproducten uit onze danswinkel, zodat jij als danser kan stalen en kan doen waar je goed in bent.

Visie

Wij geloven dat een danswinkel meer kan zijn dan alleen een ”winkel”. Vanuit de danstheaterwinkel geloven we in verbinding en in onze kracht van deze te kunnen samenbrengen. Zo organiseerde Rob van de Geijn in 2011 een speciale dansdag waar dansers werden uitgenodigd en een podium kregen om zich te presenteren. Tijdens deze dansdag waren er lezingen te volgen over het dansvak. Er waren verschillende dansacademies vertegenwoordigd en je kon er gratis dansworkshops volgen. Samenwerking, inspiratie en creativiteit stonden centraal tijdens deze dansdag.  De dansdag is door de jaren heen uitgegroeid tot een jaarlijks 3 daags terugkerend dansfestival, genaamd Roosendaal Danst, en is elk jaar te bezoeken in de laatste week van september in Roosendaal.