Het geheim van Lady Gaga en Beyonce hun strakke benen.

netpanty fishnet panty

Wat hebben Lady Gaga en Beyonce met elkaar gemeen buiten de te gekke dansmoves en een geweldig zangtalent?

Beyonce verbaasde menig niet danser toen ze vertelde dat ze 4 lagen pantys draagt tijdens haar optreden. Ja je leest het goed 4 lagen pantys. Met de mededeling “You have to keep it all supported,” Wat op zich best logisch klinkt want hoe meer pantys je gebruikt hoe meer support je ondervindt. Er zit echter meer achter dan alleen dit. Het gaat er namelijk ook om hoe het er uit ziet. En ook al heb je de perfecte benen zoals Beyonce in een tijd van high resolution camera’s en optredens voor duizenden mensen wil je gewoon de beste looks en feels tijdens het dansen. Maar hier komt gelijk een tweede vraag bij. Waarom fishnet of netpantys? Waarom niet gewoon normale pantys met support?

Blijkbaar zijn normale pantys met support niet de juiste keuzen voor dansers volgens Ashley Everett Beyonce’s dance captain. Ze legt uit: tijdens live shows dragen we eigenlijk altijd pantys. Meestal de fighnets van Capezio. In vergelijking met andere pantys blend een fishnet panty veel beter met de huidskleur van de benen. De huid komt er toch goed door waardoor het lijkt alsof je in je blote benen danst. Daarbij voegt ze toe: Soms dragen we een normale panty onder de fishnet panty zodat je benen een extra wow effect krijgen.

Lady Gaga netpanty fishnet pantyVoor danser en choreograaf Christina Grady die met Mariah Carey en Lady Gaga rond tourt zegt: Het dragen van minimaal 2 fighnet pantys is een must en non-negotiable. Ze geeft aan dat de pantys er voor zorgen dat je benen soort van naar binnen worden getrokken. Door het dragen van 2 lagen krijg je een soort zigzag patroon dat aan alle kanten er voor zorgt dat je benen goed in shape blijven tijdens het dansen.

Grady verteld over een clip opnamen voor Keri Hilson in de woenstijn waar ze in de blote benen moesten dansen ingesmeerd met body oil. Zelfs tijdens die schoot heb ik de director toen verteld: Prima maar ik trek wel een netpanty aan. 

Naast dat de pantys support geven zijn ze ook gewoon praktisch. Als je buiten in de winter moet dansen zijn het de pantys die ons door de kou heen redden bij het dansen. We trekken dan een normale panty aan met daarover de netpantys en daarna een glim panty voor een extra effect.

BritneySpears net panty fishnet panty

Kostuum ontwerper Soyon An die samen met Britney Spears en Katy Perry werkte zegt dat het een prioriteit is dat de dansers zich goed voelen. De meeste dansers kunnen niet in de blote benen dansen omdat bij de optredens altijd wel blauwen plekken hebben van het dansen. minimaal 2 fishnet panty geeft dan net die egaalheid terug in de benen. Door het zigzag patroon komt het natuurlijk over en het publiek ziet niet eens dat de pantys worden gedragen. Ontwerper An zweert net als de andere dames bij de kwaliteit van de netpanty van Capezio. Ze zijn zeer stevig en gaan niet zomaar kapot.

Dansen op een podium of in een clip is een kwetsbare positie als dansers. Je moet je zelfverzekerd kunnen voelen als duizenden mensen naar je kijken of zoals bij de super bowl zelfs miljoenen.
De pantys geven een vorm van veiligheid zodat de dansers zich enkel nog over de dans zorgen moeten maken.

Dus daar hebben we het geheim. Netpantys van Capezio geven dansers het juiste vertrouwen en de shapes die nodig zijn voor een optreden. Zelfs Beyonce.

Opzoek naar de netpanty van Capezio die worden gedragen door onder andere Beyonce, Lady Gaga, Britney Spears? klik hier voor de netpanty.

 

 

Share this post

Leave a Reply