Breaking news!

Dans blog lisa
De Danstheater winkel komt met iets nieuws! Twee keer per maand gaat er voor jullie, beste dansers, een toffe blog verschijnen dat alles te maken heeft met DANS.

Bonjour!

De Franse sferen zitten er nog voor 100% in. Parijs, de stad van dans, theater en winkels (en blijkbaar ook van nieuwe ideeën). Daar zeg je natuurlijk geen ‘nee’ tegen als je op een doodnormale dag om 14h wordt gebeld: “Lies, heb je zin om mee naar Parijs te gaan? We gaan met de auto en vertrekken over een uur!”

Laat ik me even voorstellen! Mijn naam is Lisa, 18 lentes jong, vol in bloei, eerstejaars leisure management studente, zelfstandig woonachtig in ons mooi Breda, tegenwoordig herkenbaar aan de gele hipster regenjas en vanaf nu ook blogger! Ik leef van dag tot dag en voor het zegevieren van de spontaniteit. Oorspronkelijk woonde ik in Zegge en leefde ik mijn leven in Roosendaal. De danstheaterwinkel is mijn ‘favorite spot’ en daarmee mijn tweede huis. Naar mijn mening een winkel waar professionals aangemeten advies geven op alle fronten van de dans. En daarnaast: omringd zijn door de schepsels van Capezio, SoDanca, Repetto en Bloch is iets waar elke danser zich optimaal bij voelt, toch? 

De mens kan je onderscheiden in twee soorten: dansers en niet-dansers. Vol trots kan ik aan de wereld vertellen dat ik een danser ben. Van jongs af aan sta ik het liefst op het podium en met jarenlange ervaring als achtergronddanseres is dat nog steeds wat ik het liefste doe. Mijn kwaliteiten hebben altijd gelegen bij de urban stijlen.  Samen met mijn team heb ik enorm veel prijzen binnen gehaald, met als klappers de eerste plaats op het NK (zowel solo als team), een vierde plaats op het EK en een plekje in de top-tien op het WK. Prachtige momenten om zeker nooit te vergeten. Ik ben immer opzoek naar nieuwe uitdagingen, waardoor ik vervolgens het moderne wereldje subtiel ben ingerold. Een wereldje waar ik me dus nog niet zo lang in bevind. Heel iets anders en iets waar ik mijn draai nog eventjes in moest vinden. Gelukkig ontmoette ik daar Rob, de eigenaar van de Danstheaterwinkel. Rob en ik hadden elkaar gevonden en sinds dien wordt deze vriendschap onderhouden met bijvoorbeeld shoots van de nieuwe collecties, spontane dagjes Parijs, optredens met paard, ‘after-dance-dinners’ incl. cocktail bij ons favo tentje Bonnefooi en projecten zoals deze!


Ik kijk er onwijs naar uit om als blogger mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan en jullie te kunnen inspireren met leuke items uit de danswereld!

dance rebel Lisa van Wessel
dance rebel Lisa van Wessel
dance rebel Lisa van Wessel
dance rebel lisa spitzen
Lisa dance rebel balletpakje Bloch
Share this post

Leave a Reply